Egy következetes versenyprofi gondolkodási utasítása itt általában a valódi hordozásához kapcsolódik. A becslés nagyszerű módja annak, hogy megvédjük azokat a tartományokat, amelyek legalább a legújabb felfedezés-emelő befejezésével párhuzamosak, majd automatikusan https://fogadas-sport.com/bet-at-home/ profitot termelnek. A leszámolással való interakció nem könnyű olyan ajándékokkal, mint a 7-dos offsuit. Abban az esetben, ha minden bizonnyal nulla ilyen dolog van, mert a cikk-flop, igen, meg tudnánk védeni minden olyan leosztást, amelynek intenzív equityje nagyobb, mint az összes figyelembe vett sebességünk. De az intenzív equity nem az a fajta, amiben hihetnénk, mert a fedezet realizálásához el kell érnünk a leszámolást. Azt tanácsolom, hogy felejtsd el a nyitó grafikonokat, ha a későbbi állapotokat fontolgatod, és inkább dolgozz az ellenfeleiden.

alex betting

  • Most, amikor az A felhasználó kiválóan figyel, az i ellenőrzési változatossága elég gyengévé válik, és a B sportoló továbbra is ösztönözve van, így ésszerű gyakorisággal támadhat.
  • Azok számára, akik jól próbálják ki magukat, és esetleg polarizálódni szeretnének, fel kell adniuk a több blöfföt.
  • Ellenségednek megéri fogadni szilárd kezekkel, ami lehetővé teszi, hogy határozottan felfújja a vadonatúj főzőedény méreteit a-javítással.
  • Az új flop előtti akció, valamint a flopodhoz fűzött megjegyzések jó alapvonalat mutatnak a játékosonkénti biztonság mértéke alapján.

Ezzel egyidejűleg az ilyen típusú rövid fogadások erősen korlátozzák az ellenfél sokszínűségét, miközben az ellenfél általában szeretne a legerősebb lapjaival emelni, mint például egy pár, ami egyébként jobb, ha 25 százalékos c-téttel néz szembe. Ez rákapcsolhatja őket arra, hogy saját hármas csövű blöffökkel rendelkezzenek az adott futamokhoz, és határozottan megváltoztassák az őrültséget. Számos játékos közül nehéz volt megnevezni a leggyengébb tartást a versenyen való tartózkodásuk tekintetében, melyik államban. Az UTG megkapja a magas szerencsejáték-mennyiséget az alacsony lapáttal rendelkező A, K, és Ön Q konvertálhat. Az ilyen típusú jegyek nem építenek sorokat vagy flösseket, és ez javítani fogja az UTG több BB-t, míg az UTG sokkal inkább tart párosítatlan Broadway kártyákat a friss flop lépés után. Ami azt korrelálja, amelyiknek kisebb a választási aránya, különösen, ha a konvertál.

A fogadás száma: tíz terület, amelyet meg kell hosszabbítani, az idő 100 százaléka

Miközben azt mondom a személyes tanítványaimnak, sok kezdeti válasz az Ön videojátéka, és lehet, hogy azok a szakemberek, akikkel szembekerülhet, nagyon gagyiak vagytok, hogy nem kell burgonya chipset költeniük. Miért csinálod ezt, az lehet, hogy nehéz megtapasztalni, hogy kis párok nincsenek kondícióban, és gyakran nem ismered fel a biztonságodat, és a legnagyobb kezekből is kitörtek. A versenytársak figyelembevétele mellett a HUD-ok segítenek megőrizni az online pókerstatisztikáit is. Használja ezt a mennyiséget, hogy megtudja, hol lehetne javítani a videojátékán. Ha bármelyik pókerstatisztikáid túlmutatnak a népszerű tartományokon, akkor törekedned kell arra, hogy megváltoztasd a flop előtti eszközeidet. Abban az esetben, ha a VPIP valóban a legmagasabb, szabadulj meg a szegény kezektől a legutóbbi tartományon.

A vess egy pillantást a nevelésről szóló áttekintésünkre, amely egy kis apróságot is megtudhat a friss titokból. Ilyen esetben inkább a csekkekre kell támaszkodnia, mint a szerencsejátékra. Ez azért van így, mert a legtöbb kemény adakozás nem hívja fel a fogadását. Egy nagyszerű félblöff egy tét, amelyet akkor hoznak létre, ha eléggé biztos lehetsz abban, hogy a kihívó hajlamos a legnagyobb lapokat hajlítani, és megadhatod, hogy melyiknek van jobb a terítés, mint a sajátod. A vadonatúj fogadási ügyben játszanak a nagyok, az MGM Lodge, a BetMGM erős állapotot épít, mert a sportoló kereskedő.

Web alapú póker Hands Là Gì? Điều Gì Xảy Ra Nếu Có Hai Web alapú pókerkéz Giống Nhau?

A BB blöffjei csökkentett rangú kezek, amelyek húzással segítik a sorokat, és flushokat is végezhetsz, a kezek például 94o, és J♦5♦ is lehet. Sokkal több magas rangú párosítatlan kéz, köztük az A5o és KJo is úgy dönt, hogy megnézi őket, még akkor is, ha hátsó ajtóban húznak, mivel a teremtés – néhány jobbnál jobb – gyenge rúgókkal. A friss BB reakciója a limpelt potokon belüli check-re meglehetősen hasonló az összes kupacmélység után, annak ellenére, hogy a flop előtti vadul több vizsgálati frekvenciát kapott.

Statisztikailag meghatározza az ellenfelek friss kereseti arányát, amikor arról van szó, hogy hány nagy vakot nyernek minden száz leosztás után. Például, ha az ellenfél 1 vásárlást nyer a következő túl sok adással, akkor a kereseti rátája 10 bb/100 lesz. Annak tudatában, hogy látszólag a kihívó 3fogad, kiváló képet ad arról, hogyan élvezik. Az inaktív, gyengébb játékosok bizonyosan nagyon alacsony 3bet jutalékot kapnak, míg a laza agresszív profik megnövelt 3bet százalékot kaphatnak. A friss ‘Raise Basic In’ statisztika hajlamos nyomon követni azt az új szabályszerűséget, amelyből egy személy minden pozícióban emel, amikor bedobja őket.

Ennek az informatív cikknek a alapján megnövelhetjük saját c-játék hullámhosszainkat, és bármilyen hajlamot kihasználhatunk saját ellenséges műsorainkon. Amikor nem egy személy köteles posztolni a kárpitokat, akkor értelmetlen a játék, és a jobb megközelítés mindig az, hogy minden egyes ajándékot meghajlítunk, azonban a pénztárca ászokat. Azonban az 1.5-ös nagyvakokat itt találod az asztalon, mielőtt bármilyen adásra kerülsz, sokkal többet, ha találsz ante-okat. A legjobb módja ennek az, ha kategorizálja a legújabb hullámhosszakat, és máris beáll a kaszinó póker étkezőasztalához.

Ehelyett menjen előre olcsón egy magasabb autópályára, amely szerencsésnek és rendkívül jónak számító ragaszkodással rendelkezik, és valószínűleg tényleg álcázott ad. Ha képes leszel legyőzni az ellenfelet a folyón, akkor nagy jutalmat szerezhetsz. Azok az egyének, akik a nagyobb vakról fehéren belemennek a főzőedénybe, és hamarosan eltávolítanak egy apró főzőedényt, és így kiváló jutalomlehetőséget kapnak, ennek mélyebb hatásai lehetnek, mint gondolná. Ha a kis főzőedény rosszul sül el, és az étkezőasztalról néhány ellenfél alá mártja az alattad lévő kupacot, akkor hiányzik a fedőhalom ellene vagy ellene. Ez lehetővé teszi a résztvevők fedezését annak érdekében, hogy agresszívebben kössenek el riválisokat, pusztán azért, mert többet akarnak nyerni a potban, amikor ellenséget ütnek meg. Kényes és nem túl kényes változtatásokat fog találni az okos játékosok, hogy sokat kereshessenek ebből a népszerű eseményformátumból.

Emiatt saját kihívónknak az idő legalább 66 százalékában meg kell akadályoznia a saját c-tétünket abban, hogy autókat nyerjen. Közel egy évtizede ügyesen szerepeltem versenyeken, és te is fogsz ezekben az időkben. Mégsem, az azt megelőző 6 hónapban, amikor elkezdtem tanulni az online játék koncepcióját a Piosolverrel, nem tudtam, hogy mi a „miért” a konkrét c-gambling végkifejlet hátterében. Ha pozícióban vagy, és információs előnyöd is van ellenfeleddel szemben, akkor gyakrabban kell feszültséget alkalmazni az értékszerencsejáték és a blöff miatt. Ha nincs kondíció, sokkal konzervatívabbnak kell lennie a c-choice sokféleségével, hogy fedezze a megfontolások sokféleségét, amely szükséges ahhoz, hogy hatékonyan védekezzen az ellenség által tett fogadások ellen.

Ne feltételezze, hogy minden flop jól illeszkedik, ennek ellenére a teljes trendvonal valóban közvetlenül illeszkedik az MDF-hez. Amint látható, a BB folyamatosan túlhajt minden arányban. A hős az lenne, ha minden kezet határozottan nyernek a terítés során.

التعليقات مغلقة.